Futura Energi kan nu installera elbilsladdare åt dig som bor på Österlen

Vi söker montageledare!

I samarbete med ROI Rektrytering söker Futura Energi efter en strålande montageledare.

Har du erfarenhet av montage- och installationsarbete inom Solcellsindustrin? Är du en duktig projektledare som brinner för att ge kunder service i världsklass? Vill du arbeta tillsammans med proffsiga kollegor i branschen och hänga med på vår tillväxtresa?

Som montageledare kommer du att ansvara för montaget av solceller och allt vad det innebär. Det är en ny roll inom bolaget vilket innebär att du kommer att bygga upp strukturen för arbetet och avdelningen på lång sikt. Du kommer att arbeta både operativt med monteringen och även leda arbetet samt ansvara för att hyra in montörer som arbetar tillsammans med dig under varje projekt. Du projektleder och säkerställer att arbetet följer våra kvalitetskrav, ser till att rutiner följs samt att besiktiga arbetet som utförs.

För att axla rollen tror vi att du har intresset, drivet och potentialen som krävs för att tillsammans med oss ta verksamheten in i framtiden. Du har några års erfarenhet av arbetsuppgifterna och har arbetat med montering av solceller tidigare. Du är en duktig ledare/projektledare/ koordinator men det är inget krav att du har haft personalansvar tidigare.

Som person tror vi att du har en välutvecklad logisk förmåga, känsla för ordning och reda, är i god fysisk form och du trivs med praktiskt arbete utomhus – oavsett väder.

Om detta är din nästa utmaning  – klicka här!

 

Rulla till toppen