Evishine – mät effekten

Dela din glädje med andra

Idag är det en stor prestige att äga ett solcellsystem och det visar dina gröna meriter – oavsett om du är en privatperson, ett företag eller en offentlig institution. Med eviShines app kan du stolt visa upp hur mycket el du genererar och därmed hur mycket CO2 du sparar på en och samma gång. Antingen på en informationsskärm på en offentlig plats, på din egna hemsida eller via Facebook. Detta gäller såväl små privata system eller den kombinerade produktionen av ett flertal system runt om i landet.

Lösningen

Med denna unika lösning överförs data till en central server. Detta innebär att data är tillgänglig även när växelriktaren är avstängd (vissa växelriktare släcks när det blir mörkt). Om du har mer än ett system kan siffrorna läggas samman för att visa den totala elproduktionen. Registrerad data kan sedan enkelt visas på flera medier så som app, webbsida eller en offentlig informationsskärm. En enkel och billig enhet (omvandlare) används för att upprätta en anslutning mellan växelriktaren och den centrala serven via internet. Omvandlaren är utvecklad av Sollae System och är framtagen för att kunna användas i industrimiljöer.

Vad får du?

Om du äger ett solcellssystem med en eviShine lösning får du följande:

Tillgång till din egna standard webbsida (adress medföljer eviShine) och eviShine app för iPhone eller Android som kan laddas ned från AppStore eller GooglePlay.

Klicka på länkarna under kartan för att komma till eviShines mätsidor.

Rulla till toppen