SOLPANELER

När solens strålar träffar solcellerna uppstår det en elektrisk spänning och solcellerna omvandlar energin till elektricitet, likström. Med hjälp av en växelriktare omvandlas strömmen till växelström så att elen ska kunna användas i fastigheten. Den el som produceras kommer huvudsakligen att gå till din egen elkonsumtion, men skulle du få en överproduktion kan du sälja överskottet. När du skickar ut överskottselen på nätet får du betalt av elbolaget. Priserna varierar från bolag till bolag. Mellan mars och oktober är elproduktionen som högst. 

Jinko är en av världens fem största tillverkare av solceller och solpaneler. Hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

LG är solcellernas Bentley. Kvalitet och estetik i skön union! Vill du ha det bästa är LG solceller ditt självklara val!

BrukBet tillverkar sina solceller i Polen. Ny maskinpark 2017 ifrån Schweiziska Meyer Burger.

Solitek solceller och solpaneler tillverkas i Litauen.

Vi erbjuder helhetslösningar

Futura Energi erbjuder en komplett och skräddarsydd helhetslösning till både privatpersoner och företag. Vi använder oss av de solceller som vi anser vara de mest produktiva på marknaden. Våra kunniga experter är med dig från början till slut och vi hjälper dig hitta den perfekta solcellslösningen för just dina behov. 

Välkommen att kontakta oss! Vi hjälper dig komma igång med att använda solen som energikälla – en insats för såväl miljön som din privatekonomi. Det ska vara lätt att ställa om till en fossilfri energikälla! Futura Energi installerar både mono- och polykristallina solpaneler.